Bæredygtighed, Personlig stil

Bæredygtighed med fokus på tøj #2

Jeg synes jeg ligeså stille er ved at finde frem til min stil. Jeg er blevet bevist om, hvad jeg føler mig tilpas i, og hvad jeg ikke gør. Jeg har det godt med det tøj jeg har, og jeg prøver at style det på så mange forskellige måder som muligt, så min glæde for tøjet forbliver. Jeg har lige nu tre bestemte steder som jeg køber tøj fra.

Læs også: Bæredygtighed med fokus på tøj

Organic Basics

Jeg har fundet 4 ting fra Organic Basics som jeg ønsker mig. Jeg har samarbejdet lidt med Organic Basics, hvilket jeg er meget stolt af. De er virkelig nogen af mine favoritter både i forhold til undertøj og tøj. Jeg har en del derfra efterhånden. Jeg har t-shirten i grå, og jeg er så glad for den. Den er så behagelig og sidder bare som den skal. Derfor er jeg heller ikke i tvivl om, at jeg skal have den i sort og hvid også.

Binné

Binné har jeg haft stor kærlighed til nogen år nu og er helt klart min favorit, når det kommer til bæredygtighed. Jeg nænner gerne at betale mange penge for et stykke tøj derfra. Jeg har allerede tre ting derfra. Min nyeste tilføjelse har været jakken, som jeg bruger evig eneste dag. Jeg er meget vild med den måde, at de håndterer produktionen af tøj på. De starter først at sy tøjet, når det er bestilt. På den måde går intet til spilde. Alt hos Binné har sin egen stil og er unik, da det ikke er noget man har set før. Det er simpelt og af det lækreste materiale. Binné står helt klart øverst på min liste over bæredygtigt tøj. Jeg har lige nu Easy Pants og Mini Skirt øverst på ønskelisten lige nu.

Læs også: Lad os snakke lidt om kaffe

I Blame Lulu

Jeg har selv to strik fra I Blame Lulu. Jeg har Alexis strik i en brun farve. Det er det bedste item jeg har i hele min garderobe. I finder den flere steder på min profil på insta haha, for jeg bruger den hele tiden. Jeg har også Aura strikken i en grå farve, som er god, idet den passer til alle slags bukser. Jeg ønsker mig nedenstående items. Jeg har i lang tid ønsket mig en god cardigan og jeg er virkelig vild med formen på den fra I Blame Lulu. Jeg er ikke sommertypen, så jeg har ikke særlig meget tøj til, når det bliver varmt. Det er ikke noget jeg gider bruge penge på, fordi jeg ikke kan bruge det året rundt, men de shorts jeg har fundet, ser så behagelige ud og det er ikke nogen jeg vil blive træt af sommeren efter igen plus, de går til nærmest alt.