Torsdag den 25. februar #dagens

Fredag den 26. februar #dagens

Arket bukser / Arket langærmede trøje / New Balance 990

Et af mine yndlings outfit for tiden. Afslappende og behageligt. Jeg har netop også bestilt nogen bukser lignende bare i en mere grålig/brunlig farve. Jeg er ikke så meget til tætsiddende bukser, så hele min garderobe er der kun bukser der ikke sidder helt tæt til. Jeg synes ikke det er behageligt med tætsiddende bukser, og jeg føler ikke, at jeg kan bevæge mig rundt i dem.

Læs også: Torsdag den 25. februar

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Torsdag den 25. februar #dagens