Et par bukser og en grå sweatshirt

Torsdag den 25. februar #dagens

Arket bukser / I Blame Lulu strik / New Balance 990

En dag ude med min veninde, for at skyde lidt billeder til Instagram efterfulgt af en kop kaffe for at holde varmen. Det kan godt være koldt at skyde billeder lige nu, fordi man også gerne vil have billeder uden en jakke. Hvad man ikke gør for et godt billede? Haha.

Læs også: Et par bukser og en grå sweatshirt

Jeg har desværre smidt mine sko, som jeg har på på billedet, ud i skraldespanden. De er godt nok blevet slidte og ikke særlig gode at gå i mere. De er blevet brugt rigtig godt og har holdt i mange år. En helt fantastisk sko som jeg bestemt godt kunne overveje at købe igen. Men det er lidt sørgeligt at smide noget ud, man virkelig har været glad for og brugt så meget. Men det skulle jo ske, og jeg er klar til at få nogen nye sko ind.

Kunne i tænke jer at se mine sneakers favoritter lige nu? Har godt nok fundet mange fede sneakers.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Et par bukser og en grå sweatshirt