Wishes, jogging and sweats

Et forårsoutfit, jeg ville ønske jeg kunne have på

Filippa K bukser / Arket skjorte / Asics sneakers / Arket strømper

Et forårsoutfit jeg ville ønske jeg kunne have på lige nu. Jeg glæder mig til, at det bliver lidt varmere udenfor, og at man bedre kan nyde at være ude. Til det ikke er så koldt, at du kun har lyst til at være indenfor.

Læs også: Jogging and sweats

Jeg har længe gået og manglet et par sorte straight løse bukser. Det passer til alt, og det er noget man altid kan føle sig tilpas i, uanset om man skal være fin, man bare skal slappe af eller i skole. Jeg har kigget lidt på de her fra Binne. De er produceret mere bæredygtigt, og er lavet her i Danmark. De er stadig på min ønskeliste. Jeg kommer nok til at bestille dem hjem næste gang jeg får løn.

Jeg synes dog, at jeg lige nu mangler et par, der er lidt finere og er lange nok. Det ser de ud til at være dem fra Filippa K. De er både flotte og ser behagelige ud. Så de står øverst lige nu på listen sammen med de sneakers fra Asics.

Kan i lide outfittet? Og har i planlagt et forårsoutfit?

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Wishes, jogging and sweats