Inspiration, hvem inspirerer mig?

Mine ønsker lige nu

vinterjakke

Adidas Sneakers / Rains jakke / Mads Nørgaard Pillow Bag / Co´Couture Leather shirt / Sundarbay vegan leather

Det er ved at blive rigtig koldt udenfor, og jeg kan godt mærke, at det er ved at være tid til en vinterjakke. Jeg har fundet ovenstående fra rains, og er du gal, hvor vil jeg gerne have den. Jeg synes den er så flot, og jeg har ikke tænkt over, hvor fed hvid er til en vinterjakke. Det kan noget. Jeg har fundet den i en billigere version hos Arket eller denne her hos H&M som jeg nu også er lidt vild med. Den brune farve er godt nok flot.

Læs også: Inspiration #november

Derudover har jeg også forelsket mig i læder. Jeg har fundet to items, jeg virkelig gerne vil eje. Skjorten har jeg set hos Caroline Plummer, og blev ret hurtigt vild med den. Ville nu gerne have den i den farve hun har på på billedet. Bukserne så jeg på instagram, og jeg synes de har den flotteste farve og den flotteste pasform.

Ovenstående er mine ønsker i øjeblikket. Jeg har lavet en note på min telefon, hvor jeg hele tiden tilføjer ting jeg kommer om ved som jeg ønsker mig. Der kommer nok flere af sådanne collager. Jeg bliver ved med at finde flotte ting jeg ønsker mig. Der er så mange flotte ting i øjeblikket.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Inspiration, hvem inspirerer mig?