Den 24. oktober #dagens

Den 29. Oktober #dagens

Blazer Arket / T-Shirt Bare En T-Shirt / Bukser Arket / Sneakers New Balance

Kender i det, hvor i har et outfit i bare føler jeg 100% tilpas i. Sådan har jeg det med det her outfit. Mit total goto outfit fremover. Jeg er så glad for de her bukser, og bliver helt klar nogen jeg kommer til at hive frem flere gange. Det har taget mig lidt tid at finde kærlighed til min blazer, og jeg skal lige lære, hvordan jeg skal sammensætte den med mit andet tøj. Jeg har fundet en god sammensætning med blazeren ovenfor, hvis jeg selv skal sige det.

Læs også: Den 24. oktober #dagens

Jeg er i lidt i tvil om, hvad jeg skal poste her på min blog. Jeg er meget aktiv på Instagram i øjeblikket, og glemmer sommetider bloggen lidt. Men jeg nyder virkelig at udtrykke mig her. Er der noget i kunne tænke jer at se på min blog, eller noget i savner?

Tager i mod alle former for ris og ros.

Knus

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Den 24. oktober #dagens