Ny striktrøje tilføjet til garderoben

Fem opskrifter jeg gerne vil prøve

Jeg er ikke så god, når det kommer til at lave mad. Jeg er ikke så kreativ til selv at finde på, og nok også lidt doven, så jeg vil helst følge opskrifter helt nøjagtigt. Jeg vil gerne være bedre til at tage mig mere tid til at lave mad. Jeg søgte derfor lidt rundt på internettet og fandt en blog, der passede perfekt ind til mit skema og mit humør til madlavning. Jeg søger helst at mad skal være nemt, hurtigt at bikse sammen og ikke er for krævende.

Læs også: Min nye striktrøje

Micadeli passede godt ind i mit program, så har fundet fem lækre og nemme opskrifter fra hendes blog. Jeg har nedenfor linket de fem opskrifter jeg gerne ville prøve at lave. Jeg er meget interesseret i den opskrift med bagt pasta. Det lyder godt nok lækkert.

Hos Micadeli kan man både finde veganske opskrifter og vegetar opskrifter. Alle sammen super lækre. Jeg prøver selv så vidt muligt jeg kan at undgå kød i min måltider, men sommetider kan det være svært at undgå helt. Så nyder jeg bare et dejligt stykke kød, men jeg skærer det oftest helt fra i mine egne måltider, når jeg bare spiser for mig selv.

Bagt pasta med grøntsager

Vegansk Lasagne – Den bedste opskrift

Mexicanske pandekager

Pasta med linser på 15 min.

Vegetar pasta bolognese

Hvordan er i til at lave mad? Hvilke retter kan i bedst lide at lave, og prøver i også at undgå kød når i laver mad?

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Ny striktrøje tilføjet til garderoben