Mine weekday favoritter

Moodboards, baggrunde til din computer #3

baggrunde baggrunde

Tidligere moodboards: Moodboards #1 og Moodboards #2

Endnu et indlæg med moodboards. Jeg har brugt min torsdag aften på at sidde og nørde med disse to. Jeg fandt sådan nogle pæne billeder på pinterest tidligere i dag, og de måtte altså bare tilføjes til en collage. Begge billeder er nu mine 2 baggrunde på min computer. Jeg elsker at have en baggrund der kan inspirere mig, når jeg kigger på den.

Læs også: Mine weekday favoritter

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Mine weekday favoritter