Mine ønsker, min stil

Torsdag den 18. juni

torsdag og en fridagtorsdag og en fridag

T-shirt H&M / Shorts Wood Wood (similar i rød) / Strømper Planet Nusa / Sko Rollicph

Jeg havde en fridag i torsdags, hvor jeg var hjemme ved mine forældre. Det er altid så skønt at komme lidt hjem til dem. De laver mad og vasker tøj for en. Ting man tager for givet og som man lærer at sætte pris på, når man er flyttet hjemmefra.

Læs også: Mine ønsker, min stil

Min torsdag blev brugt på en tur med min mor, hvor vi var ude at spise frokost og kigge lidt i butikker. Det er så dejligt, at man nu kan nøjes med shorts og t-shirts og ikke behøver en ekstra trøje eller noget. Sommeren for alvor kommet nu, og hvor har det været længeventet.

Nyder i vejret ligeså meget som jeg? Får i taget en masse sol og badet? Jeg har endelig fået taget mig min første badetur, faktisk to, og bestemt ikke den sidste. Hvor er det bare lækkert og vandet er jo slet ikke koldt.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Mine ønsker, min stil