På vej mod forår, fire forårsjakker

Moodboards, baggrunde til din computer #2

Endnu et indlæg med moodboards. Jeg bruger rigtig meget pinterest i tiden til at søge inspiration og lækre ting jeg kan spise. Jeg har lidt forskellige opslagstavler derinde. I kan gå ind og tjekke min profil og mine opslagstavler ud her. Jeg har blandt andet en der hedder moodboard, hvor jeg gemmer dem jeg godt kunne tænke mig at putte ind i mit moodboard. Jeg bruger Befunky til at lave sådanne moodboards. Det er en hyggelig lille ting at sidde at bruge tid på. De bliver så fine, og kan betyde så meget for en, synes jeg.

Læs også: Moodboards

Kunne i tænke jer flere af sådanne indlæg?

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

På vej mod forår, fire forårsjakker