Fem anbefalelses værdige serier på netflix

En blazer til fint brug

Blazer

5 blazers til at bruge til både hverdag og finere arrangementer

1. Wool Blend oversized blazer / 2. Beige Blazer / 3. Oversized Wool Blazer / 4. Viscose Blend Blazer / 5. Wool Blazer Beige

Jeg har længe gerne ville anskaffe mig en blazer. En blazer kan bruges til alle arrangementer og alle hverdage. Jeg har kigget lidt på en af de helt sorte et stykke tid. En sort blazer kan bruges til så mange ting, og kan for mig nogle gange se lidt finere ud, end hvis det var fx den beige. For mig ville den beige nok mest blive brugt til hverdag, eller som en lille jakke udenover en strik. Other Stories og Arket har et utrolig godt udvalg med mange farver, hvad angår blazers. Når jeg shopper, prøver jeg at tænke på, hvad jeg vil få brugt mest, hvilken farve jeg kan bruges til flest outfits og hvad jeg kan få brugt næste år også. På den måde undgår man mange af de der unødvendige køb og så vil jeg hellere give lidt ekstra penge for god kvalitet, for så passer man også bedre på det.

Læs også: Fire varme striktrøjer

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Fem anbefalelses værdige serier på netflix