Bæredygtighed

Zero Shopping Challenge Update

Jeg har gennem februar holdt Zero Shopping Challenge, hvor jeg altså ikke må købe noget til mig selv. Det har bestemt ikke været let. Jeg har ofte taget mig selv i at sidde og kigge på tøj og været tæt på at bestille. Men denne måned må jeg jo ikke. Det at jeg her på bloggen har offentliggjort at jeg afholder denne challenge, vil jeg samtidig indrømme har hjulpet mig. Det har gjort, at jeg har måttet holde igen. Havde jeg blot lavet aftalen med mig selv, var jeg allerede faldet i et par gange. Februar er snart slut, og jeg har klaret challengen, so far. Der er dog opstået et lille problem med den lille challenge. Proem Parades har udgivet en ny kollektion, med en kjole jeg har haft kigget på siden jeg opdagede Proem Parades. Kjolen er først kommet på lager nu, og jeg har måttet kontakte dem for at høre, hvor mange kjoler de har på lager. De har altså kun 3 kjoler i hver størrelse, og får dem altså ikke på lager igen. Jeg turde derfor ikke lade være med at købe kjolen. Det er den smukkeste kjole, og jeg har altså nu bestilt den, og venter på, at den kommer med posten. Jeg har ikke klaret min zero shopping challenge. Øv. Jeg har dog tilgivet mig selv, for at købe kjolen, fordi den ikke kommer på lager igen. Kjolen vil jeg bruge til min kusines konfirmation og et bryllup jeg skal til. 

Læs også: Februar tanker

Zero shopping challenge må jeg prøve igen en anden måned, og så skal det altså lykkedes. Begav i jer ud i challengen, og hvordan er det gået for jer?