Bæredygtighed

Zero Shopping Challenge Februar

Selfie i spejlet

Jeg har brugt mange penge de sidste to måneder, fordi jeg har skullet købe en masse ting til lejligheden. Betaling af husleje, indkøb af mad og så videre. Man bliver overrasket over, hvor mange udgifter man pludselig får, og man føler at man ikke laver andet end at køre sit kort igennem kortautomaterne i butikkerne. Jeg har tidligere læst et indlæg hos Cecilie Blaksted, der blogger på bestainable.nu, som har taget en zero shopping challenge på et helt år. Vildt. Så vild er jeg alligevel ikke, så jeg tager challengen i en lidt mindre grad, eller meget. Jeg starter nemlig med en måned bare. Så hele februar bliver zero shopping for mig. Nu er februar ikke den længste måned jo, så hvem ved om jeg tager en måned mere. Så jeg må ikke købe noget til mig eller til mit værelse gennem hele februar måned. Jeg må selvfølgelig gerne købe mad, men alt unødvendigt må jeg ikke. Jeg tænkte det kunne være en smart idé at dele min udfordring med jer. Så kunne det være i bliver inspireret. Jeg tænker denne challenge bliver en jeg tager op nogle gange i løbet af året. Det handler nemlig heller ikke bare om ikke at bruge penge, men altså også om bæredygtighed, og så at følge mit nytårsfortsæt. Jeg vil nemlig gerne købe mindre, og bruge mere af hvad jeg har i mit tøjskab. Så jeg vil til at afmelde alle mine nyhedsbreve fra de butikker jeg modtager nyhedsbreve fra. Måske også unfollowe de brands på instagram, som kunne lokke mig i fælden. Ville nu nok være det smarteste.

Lad mig vide, hvis i hopper med på denne challenge, eller om i tidligere har udfordret jer selv på samme challenge?
Jeg tænker selvfølgelig at give jer en update på challengen i slutningen af måneden.