Personlig stil

Mine ønsker, min stil

Soulland orange, wanzom

Shorts Soulland / Top Weekday / T-shirt Wanzom / Trackpants Wanzom / Langærmet Soulland

Det er ikke så længe siden at jeg opdagede Soulland og Wanzom. Wanzom opdagede jeg på instagram hos Emilie Briting. Wanzom er et dansk produceret mærke som to danske unge mænd har startet. Jeg er super vilde med deres items og har overvejet om jeg skulle bestille alle 3 items. Jeg er vild med den grønne farve og ville glæde mig til at prøve at style den.

Alle ovenstående items ville passe rigtig godt ind til denne sommer som vi har over os i øjeblikket. Bukserne med den hvide top fra weekday og et fede par sandaler eller birkenstock, og eller den orange langærmede fra Soulland. Jeg er faldet lidt for den orange farve her til sommer. Den er så frisk og kan vidst kun gøre noget positivt for humøret.

Læs også: Zero Waste tanker jeg har gjort mig på det seneste

Jeg vil gerne prøve at udfordre mig selv lidt i forhold til min stil, og jeg vil gerne have flere farver ind i min garderobe. Jeg vil derfor gerne prøve at udfordre mig selv lidt med den orange farve og prøve at implementere den i mine tøjvalg. Jeg har lidt tanker om at bruge den orange farve med en lidt mere basic farve underdel. På den måde kan man dæmpe den lidt skrigende farve og lade den tale for sig selv. Det samme med den grønne t-shirt fra Wanzom. Den ville jeg også sammensætte med en mere neutral underdel, måske et par cowboybukser eller mine shorts og bukser i beige.

Bruger i mange farver i jeres outfits, og hvordan sammensætter i dem?