Personlig stil

What i wanna wear

Blazer, bukser og et par sneakers

Blazer Arket / Bukser Arket / New Balance 990

Et “what i wanna wear” indlæg. Nu er mit nytårsfortsæt jo, at jeg skal spare mine penge på at købe unødvendige ting, og bruge mere fra min egen garderobe. Men jeg synes godt nok efter at have set disse bukser hos Mie Kirstine, at det begynder at være svært at holde sig tilbage, og det samme med blazeren. De er godt nok flotte, og ville passe utrolig godt til den beige blazer, men altså også med den sorte blazer. Med så simple items, er det heller ikke et outfit, man bliver træt af. Det ville være et outfit jeg ofte ville tage på, hvis jeg ikke vidste, hvad jeg ellers skulle have på, og så kan man tilføje støvler, hvis man skal til et finere arrangement. Men nu er det jo sådan, at jeg kører Zero Shopping Challenge næste måned, så skal jeg have fat i bukserne og blazeren burde det nok være inden januar slutter. Meeeeeeeeeen mangler jeg bukserne og blazeren? JA.

Egentlig nej, og det spørgsmål prøver jeg ofte at stille mig selv, hvis jeg bliver fristet til at købe et eller andet. Det holder mig ofte fra at gøre det.