Personlig stil

Weekendplaner samt tips til weekenden

Blazer H&M (Similar) / Halskrave Genbrug / Bukser Weekday

Billederne er blevet taget med en selvudløser. Det kan også noget jo. Jeg har egentlig ikke de vilde weekendplaner denne weekend. Slappe ordentlig af inden jeg skal arbejde i aften og i morgen aften, og så nyde min fridag på søndag. Den er tiltrængt eftersom jeg har arbejdet alle dage denne uge. Jeg har fundet min blazer frem. Det er ved at være længe siden jeg har haft den på. Men den passer jo til mange ting, så det er lige med at prøve den til lidt forskellige outfits. Vejret i dag er fantastisk, og jeg har allerede været en del ude, og været gennem byen. Fredag er altid sådan en god dag.

Har i planer i weekenden? Hermed lidt tips til jer, hvis ikke i ved, hvad i skal begive jer ud på.

Læs også: As days pass

Tips til weekenden

  • Jeg synes i skulle tage et smut forbi Surdejsbageren. Surdejsbageren har jeg totalt forelsket mig i, og nok mest på grund af deres passion for at bage surdej. De laver både lækker brød, lækre kager og en god kaffe. Et besøg værd.
  • Smut en tur ud og nyd det gode vejr. Forhåbentlig fortsætter det hele weekenden. Tag en god gåtur forbi vandet, havnen eller gennem byen, eller snup en dejlig frisk løbetur. Det giver altid smil på læben med den dejlige friske luft.
  • Lytte til noget god musik. Jeg lytter meget til “Teenage Fantasy” af Jorja Smith i øjeblikket. Den er så god og har en god rytme. Hendes stemme er skøn. Et lyt værd. Phlake udgav også ny sang i slut januar, der blev spillet til TV2 Zulu Award også. Den er også tilføjet til min playliste og bliver også spillet en del i højtaleren herhjemme.
  • Smut en tur forbi genbrug og se om de ikke har nogle gode sager til tøjskabet eller til hjemmet.
  • Tage en tur i biografen og få dig en god portion popcorn. Det er altid så hyggeligt.
  • Få ryddet op på værelset eller i lejligheden. Det kunne vi godt bruge herhjemme og så en god omgang rengøring. Det kunne være det skulle sættes ind i mine planer også.
  • Tjekke denne her dokumentar ud som Johanne har lavet. Jeg har købt den, og den er alle pengene værd. Fantastisk arbejde hun har lagt i den dokumentar. Den sætter fokus på vigtige ting og giver stof til eftertanke. Tjek den ud.

God weekend venner