Personlig stil

Vision board 2022 om selvkærlighed

selvkærlighed

Et visionboard for mit år. Jeg vil gerne i det her år passe bedre på mig selv, lære mig selv bedre at kende og mere selvkærlighed. Jeg har tilføjet mange quotes, for at huske mig selv på netop dette. Jeg har gjort mit visionboard til min baggrund på min computer. Det kan inspirere mig hver gang jeg åbner min computer. Jeg har et håb om at opnå 2000 følgere på Instagram inden det her år er omme. Det kræver meget arbejde, men jeg er villig til at gøre endnu mere for det.

Jeg nævner kort i mit tidligere indlæg omkring et vision board. Jeg har fået det lavet. Jeg sidder tit og nørder med collager. Jeg nyder at sidde og bruge tid med det, mens jeg hører musik. Jeg har også fået lavet billeder til mine playlister til min spotify.