Dagens, Personlig stil

Update – ny lejlighed, studie

Det er længe siden jeg har skrevet herinde. Jeg er både startet på studie og nu snart skal flytte i ny lejlighed. Der har været en del med tilvænning til at studere igen og en masse sociale aktiviteter, samtidig med at jeg bor på et kollegie, hvor jeg også er social. Der ryger pludselig meget tid, fordi jeg går meget i skole og så også har opgaver og læsning udover, hvilket betyder jeg bruger meget tid foran en computer. Det gør at jeg mister lidt lysten til også at skulle skrive indlæg derpå. Nogen dage har jeg mindre studie og dermed mere tid til min blog og min instaprofil, og andre dage fylder mit studie en hel dag. Min blog er mit absolut yndlings medie at poste, så jeg det er ikke noget jeg ville kunne undvære. Derfor giver det mig også dårlig samvittighed, når der går så lang tid mellem mine indlæg.

Læs også: Guide til Bornholm

Jeg tænkte jeg lige ville give en lille opdatering, for der er alligevel sket en del siden jeg sidst har delt noget.

Studie, lejlighed, inspiration, motivation og min kæreste vender hjem

  • Jeg er startet på studie og jeg er bare blevet så glad for det. Jeg er startet på Multimediedesignuddannelsen. Jeg kan mærke, at jeg har rigtig meget motivation for vores undervisning samt vores læsning og opgaver. Jeg glæder mig til hver undervisning for at lære noget nyt. Jeg mærker virkelig glæde langt ned i min mave, så jeg er ikke i tvivl om at det er det rigtige for mig.
  • Jeg har opsagt min lejlighed på kollegie og min kæreste har opsagt sin lejlighed. Min kæreste er lige nu udsendt og vender hjem i slutningen af oktober måned, så vi har fundet en lejlighed sammen fra 1. Januar 2020. Det er mig, der har stået for at søge efter lejlighed og tage ud og se dem. Det har været lidt nervepirrende, idet hele ansvaret ligger på mig.
  • Pinterest er i øjeblikket min bedste ven. Jeg søger så meget inspiration der. Både til outfits og indretning. Især indretning. Jeg er i gang med at lave en fed collage med alt boliginspiration jeg har fundet. Jeg glæder mig til at dele en masse omkring indretning og vores flytning.
  • Min kæreste vender snart hjem fra sin udsendelse. Han kommer hjem den 26. oktober. Tænk han allerede har været udsendt i et halvt år. Det er gået rigtig stærkt, og det er jeg meget glad for det er. Jeg glæder mig til, at han vender hjem

Har i nogen spørgsmål til studie eller boligsituationen?