Månedens optur, Personlig stil

Udseende på min blog, jeg har ændret i det.

En ændring i udseende og fornyet motivation

Jeg havde en diskussion med mig selv om i sidste uge om, hvorvidt jeg ville skifte fra Bloggers Delight, så jeg kunne ændre mit udseende på mit blog. Det betyder meget for mig, at det er personligt og jeg kan stille det op lige som jeg ønsker. Jeg har valgt et simpelt tema til min blog, men lige nu opfylder det mine krav til designet og det har været gratis for mig. Jeg venter lige og ser, hvordan det går, før jeg vil bruge penge på et tema. Jeg er tilfreds og jeg har nydt at kunne sidde og bruge min kreativitet på mit udseende. Det har været godt med lidt forandring til min blog, og jeg er blevet meget motiveret til at kunne lave flere indlæg til jer.

Det er ikke den store ændring der har været på min blog, men synes det er rart, at have mere kontrol over min blog og jeg kan ændre den lige når jeg vil, og hvordan jeg vil.

Læs også: Skaber bloggere stadig værdi?

I kan tjekke det nye udseende og design ud. Hvad synes i?