Personlig udvikling

Uddannelsestanker, multimediedesign eller KDM

Nu er det her en blog og et sted, hvor jeg kan dele ud af mig selv til jer. Jeg bruger også min blog lidt som en dagbog, hvor i kommer helt tæt på mig. Jeg tænker slet ikke jeg er alene om de her tanker, der fylder så ufattelig meget ved mig. Jeg tænker at det må være rart for jer, at jeg opdaterer jer løbende med mine tanker, for de skifter godt nok hele tiden. Jeg kan ikke selv finde rundt i dem til tider. Det er så svært lige det med uddannelse, og det er nok mest fordi, at jeg er droppet ud en gang, og er bange for det skal ske igen.

Jeg har allerede udgivet to indlæg med samme emne om, hvordan jeg hele tiden ændre mening. Jeg har skrevet om det at droppe ud af et studie og at jeg har rykket rundt på min prioriteringsliste af uddannelsesønsker.

Multimediedesign eller Kommunikation?

Jeg har søgt ind på 2 uddannelser, hvor jeg håber at jeg skal starte på den ene af dem til sommer. Jeg har søgt ind på Multimediedesign som første prioritet og Kommunikation og Digitale medier som anden prioritet. Jeg har siden min sidste opdatering allerede rykket rundt på de to prioriteter en gang mere. Jeg har lige så sent som i dag, rykket multimediedesign tilbage som første prioritet. Jeg er ikke i tvivl om, at det er de to uddannelser, der har størst interesse for mig. Multimediedesign har igen fået interesse, idet at jeg synes det at designe og opsætte hjemmesider er spændende. Jeg vil gerne have min blog bliver mere æstetisk, simpel og minimalistisk, og det kan den uddannelse jo hjælpe mig med. Udover synes jeg også det kunne være spændende at hjælpe andre virksomheder med det samt content creation kunne være interessant for mig.

Sidejob som massør

Jeg har udover de to uddannelser også været inde og undersøge Fysiurgisk Massør. En uddannelse jeg har interesse for at få ved siden af mit studie. Jeg har selv mange problemer med spændinger i ryg, skulder og nakke, derfor er min interesse nok også kommet for at lære mere om hvorfor det kommer osv. Derudover har jeg altid fået af vide, at jeg er god til at give massage. Fysiurgisk massage har i et år nu haft interesse, men jeg har skubbet den væk, fordi den kostede penge, men nu er jeg blevet mere bevidst om, at det er en uddannelse jeg gerne vil tage. Lige nu, tror jeg at det ville passe godt, hvis jeg kunne starte på det næste sommer.

Alle mine tanker, der hvirvler rundt og ændre sig hele tiden. Kan være jeg om en måned rykker rundt på min prioritering igen. Hvem ved. Nu vil jeg bare prøve at holde min tålmodighed og vente og se, hvad jeg kommer ind på. Jeg lover at opdaterer jer, når jeg ved hvad det er endt med.

Har i spørgsmål til uddannelse eller andet, skriv dem endelig i kommentaren.

Knus