Dagens

Tirsdag den 8. December #dagens

*Reklame for Black Buddha Jewelry, da smykkerne er modtaget i gave*

Black

En eftermiddag ude med min veninde, billedeskydning og køb af julegaver. Har i fået købt alle jeres? Jeg mangler lige en enkelt eller to. Smykkerne jeg har på på billedet har jeg modtaget i gave fra Black Buddha Jewelry. Jeg er blevet så glad for dem, og har stor set ringene på hver dag nu. Øreringene kommer jeg til at bruge til finere arrangementer. De går super godt sammen med den sorte blazer.

Læs også: Moodboards, baggrunde til din computer

Black Buddha Jewelry producerer bæredygtige smykker. Smykkerne er fra Bali, og håndlavet af lokale balinesiske sølvsmede i genanvendt sterling sølv. Smykkerne er høj kvalitet, bæredygtige og til en rigtig god pris.
Udover deres gode priser, kan jeg altså også tilbyde jer 25% på deres hjemmeside. Jeg har en rabatkode jeg har fået lov til at give jer. Koden gælder helt til den 24/12 2020. Derudover er der også fri fragt og fri retur på alle ordre i DK.

Min kode er: frederikke25

De har mange fede smykker. Jeg kan linke til mine favoritter nedenfor. Det ville være en rigtig god julegave, fødselsdagsgave eller en gave til at forkæle dig selv.

Mine favoritter

*Wave Ring

*Hoops

*Rantai Chain

*Made Chain

*Kadek Ring