Guide, Moodboards

Tips til orden, pæne baggrunde og brug af notion

Det er ikke så meget jeg får postet herinde. Jeg vil rigtig gerne blive bedre til det, for jeg kan rigtig godt lide at være kreativ med denne her platform. Forhåbentlig får jeg mere tid til det nu. Jeg har sagt et job op, og har nu kun et job at forholde mig til. Jeg er forresten også droppet ud af mit studie, så lige nu arbejder jeg bare og finder ud af, hvad jeg så vil. Mere om det i et andet indlæg, der har været længe undervejs. Det er et personligt indlæg, og derfor ved jeg ikke om jeg tør poste. Vil i gerne læse det? Og er der noget bestemt i gerne vil vide med det?

Orden i computeren

Jeg fandt forleden ud af, at man ændre farverne på sine mapper, hvilket gør baggrunden på computeren pænere. Jeg går meget op i min baggrund og synes den skal være inspirerende og pæn. Jeg brugte denne hjemmeside som guide til, hvordan jeg ændrede farverne på mine mapper. Super smart, det vidste jeg slet ikke man kunne. Jeg gær meget brug af mapper, for at holde styr på mine dokumenter, billeder og programmer på min computer. Jeg har tidligere haft de blå mapper, men de var ikke pæne og ødelagt lidt min baggrund synes jeg. Så er rigtig glad for jeg fandt frem til man kunne ændre farverne på dem.
Jeg læser mange quotes i tiden, både på insta og på pinterest. De kan fortælle en meget synes jeg, og de er meget inspirerende, derfor er de selvfølgelig sat ind på min baggrund.

Læs også: Søndag den 24. oktober

Den pæne baggrund

Billedet jeg har lavet til min baggrund er lavet i canva. Der laver jeg alle mine baggrunde. Det er en smart hjemmeside, hvor du kan lave alle mulige forskellige ting. Cv, todo-lister, baggrunde, covers og mange andre ting. Alle billeder har jeg snuppet fra pinterest. I kan tjekke min profil og mine gemte samlinger ud her.

Brug af Notion

notion

Notion er et nyt program jeg er begyndt at bruge. Det er så smart, og du kan bruge den til nærmest alt. Du kan lave todo-lister, weekly agenda, have din kalender, skriver noter til både skole og dig selv, planlægning til dine sociale medier osv. Jeg har set en del videoer, for at lære mere om Notion, fordi det er et meget abstrakt program. Men jeg kan anbefale det meget, fordi det hjælper til at holde styr på sine todo-lister og man kan sætte det pænt op. Det kan jeg godt lide. På billedet kan i se, hvordan man mine homepage ser ud. Jeg har ikke lige brugt så meget tid på at få det sat helt op endnu, jeg gør mest brug af min daily side, hvor min todoliste er. Vil i vide mere om Notion, for så vil jeg gerne lave et seperat indlæg med det?