Personlig udvikling

Venter på svar på uddannelse

På torsdag får jeg svar på om jeg er kommet ind på min ønskede uddannelse. Jeg mærker nervøsiteten og jeg mærker spændingen og glæden. Jeg glæder mig så meget til at komme i gang. Glæder mig til at lære noget nyt, og lige nu er jeg helt sikker på, at jeg har valgt rigtigt. Det bliver så spændende at lære endnu mere om lige præcis den verden jeg har kæmpe stor interesse indenfor. Jeg har valgt multimediedesign som min første prioritet og kommunikation og digitale medier som min anden prioritet.

Læs også: Gøre flere ting alene

Jeg er blevet så utrolig glad for at jeg droppede ud. Jeg har haft et helt år til at arbejde og lære mig selv endnu bedre at kende. Jeg kan mærke, at jeg er kommet virkelig langt, og at jeg virkelig har været igennem en personlig udvikling bare i det her år. Jeg er så stolt og taknemmelig for, hvor jeg er nu <3

Tjek gerne mit post på insta, hvor jeg også har skrevet om mine følelser omkring studie

Har i søgt uddannelse i år? Hvis ja, er i så også lige så spændte?