Guide, Personlig stil

Studiestart

Jeg glæder mig rigtig meget til studiestart. Jeg tæller bare dage. Det bliver SÅ spændende at studere igen. Jeg har tidligere studeret et år på markedsføringsøkonom, men droppede ud, da jeg slet ikke lige mærkede en interesse der. Nu prøver jeg igen på Multimediedesign. Jeg har en rigtig dejlig god fornemmelse i min mave omkring uddannelsen.

Læs også: Jeg er kommet ind på uddannelse

Skall Studio t-shirt brun / Skall Studio t-shirt hvid / Drikkeflaske Aya&Ida / Aiayu cashmere jumper / Arket poplin shorts sort / Arket Blazer sort / Esme Studios rip tank top grå / Arket sokker / Skall bukser

Læs også: Mine tanker på det seneste

Jeg er allerede i gang med at spekulere i outfits til de første skoledage. En mindre tøjkrise er allerede i gang. Ovenfor har jeg tilføjet lidt af det jeg kunne se mig selv i til de første dage. Skall bukserne ejer jeg allerede i en mørkere farve og den sorte blazer, men de to t-shirts og den sorte sweatshirt står øverst på listen lige nu. Jeg prøver at holde mig tilbage for at shoppe så meget, fordi jeg gerne vil spare penge og blive glad for det jeg allerede har i garderoben.

Udover tøj har jeg også været i gang med at overveje om der er andet jeg mangler til skolestarten. Jeg vil gerne have mig en god notesbog til at tage noter, når jeg skal læse. Jeg har allerede købt mig en ny skoletaske og drikkeflasken på billedet. Derudover glæder jeg mig også til at få en masse informationer omkring studiestart, så jeg kan købe de bøger vi skal bruge til undervisning. Jeg er så spændt på at komme i gang og jeg kan slet ikke vente til den nye hverdag.

Skal du starte på nyt studie i år?

Knus <3