Personlig stil

Søndag den 17. November

Weekday Bukser / H&M t-shirt / Hvid Skjorte (min mors skab)

Et søndags outfit med en kop lakrids te og sutsko. En stille og rolig søndag med ikke særlig mange planer, er noget jeg prioriterer utrolig højt. Jeg har fået slappet af, løbet en tur, spist æbleskiver og fået gået nogle gode ture. Jeg var lige et smut inde forbi min mors garderobe, fordi jeg sådan har forelsket mig i alle slags skjorter, og sådan nogle ejer min mor nemlig mange af, fordi hun har en ligeså stor kærlighed til skjorter. Jeg fandt denne søde lille hvide skjorte derinde, som nu hænger så fint i min garderobe.
Og så har jeg også igår fundet sutskoene frem, for nu begynder det altså for alvor at blive køligt, især på mit lille værelse. Jeg har med vilje ikke tændt op i radiatoren, for at spare på strømmen. Ved bare at bruge sutsko kan man faktisk skrue 1-2 grader ned på radiatoren, og altså på den måde holde sit varmeforbrug nede henover vinteren. Et lille fact, hvis man er en af dem der skruer op for radiatoren. Ellers så håber jeg, at i har haft en rigtig god weekend.