Dagens

Søndag den 10. januar #dagens

Jeg har fået købt mig en ny jakke. Jakken er fra H&M i imiteret læder, og er så skøn at have på og holder en dejlig varm. Jeg har længe kigget efter jakker til vinter, og har egentlig tidligere faldet for netop denne jakke. Det måske lidt for sent at købe jakke nu, men jeg så den var tilbud, og kunne derfor ikke holde mig tilbage. Jeg er sikker på, at denne jakke bliver en genganger de næste mange år.

Læs også: Månedens optur

Jeg tænker meget over, hvad jeg køber og hvor meget jeg køber. Jeg går meget op i at have en minimalistisk garderobe, og ikke have for meget jeg alligevel ikke bruger. Derfor prøver jeg så vidt muligt altid, at sortere lidt ud. Når jeg shopper tøj, sko, accessories eller jakker tænker jeg oftest på, hvor hurtigt jeg bliver træt af det. Der er ofte mange ting jeg ser, der ser fede ud ved første øjekast, men tænker jeg nærmere over det, ville det nok være noget jeg ville blive hurtigt træt af. På den måde vælger jeg tøjet fra. Det er en vigtig ting at huske, når man shopper.