Bæredygtighed, Personlig stil

Skall Studio, et par nye bukser, bæredygtighed

Jeg gjorde mig i sidste uge et spontant køb, og jeg er SÅ glad for mit køb. Bukserne er fra Skall Studio og har den lækreste kvalitet.

Læs også: Jeg har ændret i min blogs udseende

Skall Studio er skabt af et søskendepar og er skabt for at gøre mode mere ansvarlig. Ansvarlig på den måde, at alle led i produktionen og de mennesker, der er involveret, er der tænkt på. Kollektionerne er uden pels og læder og alt er produceret i naturlige materialer, og er skabt til at kunne holde sæson efter sæson. Jeg har tidligere også købt tøj fra Skall Studio og jeg elsker alt, hvad de laver. Jeg spare løbende op, for det er ikke billigt at handle bæredygtigt.

Min vej til bæredygtighed

Jeg har i mine første indlæg her på min blog skrevet om min vej til at tænke mere bæredygtigt og jeg har også skrevet meget om min bæredygtige tankegang til mine tøjvalg. I kan også i menuen finde et punkt, der hedder bæredygtighed, hvor i kan læse alle mine indlæg, der har noget med bæredygtighed at gøre. Jeg deler lidt om min vej til en mere bæredygtig garderobe og en basis garderobe i det indlæg her. Jeg har i mit andet indlæg her på bloggen fortalt om min vej til bæredygtighed og givet begyndertips til, hvordan man bliver mere indlæg. Jeg bliver da lidt stolt over, at jeg for 2,5 år siden har skrevet så gode indlæg. Jeg synes selv de er gode i hvert fald. Håber i vil læse dem.

Hvad har du gjort for at leve mere bæredygtigt?

Knus