Personlig stil

Skaber bloggere stadig værdi?

værdi

Jeg har tænkt længe over noget. Nu har jeg ikke selv været den mest aktive her på min blog, og jeg kan se at alle dem jeg tidligere har fulgt, ikke gør brug af det mere. Instagram har erstattet det og er blevet det nye bloggermedie.

Skaber bloggere stadig værdi?

Læser i stadig blogs, og har det stadig en værdi hos jer? Personligt elsker jeg at læse blogs. Blogs uddyber og giver mulighed for at have sin egen platform, hvor man kan ændre, formidle og være kreativ på sin egen måde. Jeg kan godt lide at være kreativ på min blog. Jeg kan være kreativ på en anden måde end hvad jeg kan på instagram. Det giver mig større mulighed for at udtrykke mig selv.

Jeg har lige nu min blog ved Bloggers Delight som jeg er meget glad for, fordi de kan hjælpe mig, når der opstår problemer. Jeg savner bare lidt mere frihed i forhold til at ændre på udseendet på min blog. Lige nu har jeg ikke mange valgmuligheder at vælge i mellem til at ændre på udseende. Skal jeg ændre det hele, skal jeg opstarte hos WordPress, og så står jeg med alt ansvar alene. Når man har en blog ved Bloggers Delight, står de hele tiden til rådighed til at hjælpe, hvis der opstår problemer med din blog. Jeg har selv været utrolig glad for deres hjælp og støtte. Jeg har ikke mange, der følger med på min blog endnu, så måske det er lidt risikabelt lige nu, at rykke over kun til wordpress? Vil der komme til at være flere, der vil følge med? Det ved jeg ikke, når Instagram fortsætter sådan med at vokse.

Læs også: Asiatisk take-away og restauranter i Aalborg

Hvad vil i gerne læse her på min blog?

Det er ikke særligt tit jeg får opdateret. Jeg har super mange ideer og har ofte været ved at ligge et indlæg ud. Men jeg kommer i tvivl og sletter det igen, fordi jeg er i tvivl om, hvorvidt det er noget i vil læse og følge med i?

Men hvad vil i gerne læse mere om her, hvis jeg skal fortsætte. Jeg elsker det her medie og jeg elsker at skrive og udgive. Så lige nu vil jeg ikke stoppe med det.

Så skriv endelig i kommentaren, hvad i gerne vil have mere af?

Knus