Guide

Profiler, der inspirerer og tænker på miljøet

Jeg er meget inspireret af mennesker der fokuserer på zero waste, bæredygtighed og virkelig gør noget for miljøet. Det kan ikke altid være nemt at vide hvad man skal gøre og hvordan man så skal gøre det. Jeg har i hvert fald haft/ har svært ved at finde ud af lige netop det. Derfor er det jo fantastisk, at vi så har internettet til at kunne hjælpe os. Jeg er meget inspireret af især 2 personer/profiler, som jeg lige ville dele med jer. Det kunne jo være de også kunne inspirere dig.

@Climatevagabond

Johanne som står bag profilen, er egentlig en jeg har fulgt med hos i mange år. Hun lever helt vegansk og fokuserer i høj grad på bæredygtighed, hvad angår rejse, sortering af affald og det at undgå plastik.

Læs også: Fem profiler på Instagram med sans for mode, og som matcher min stil

@Gittemary

Gitte Mary er en af dem der inspirerer mig aller mest i forhold til at tænke på vores miljø. Hun lever vegansk og undgår unødvendig affald så meget som hun nu kan. Hun har en fantastisk personlighed og jeg nyder at følge hende både på instagram og på hendes Youtube-kanal. Jeg har de sidste par dage brugt rigtig meget tid på at se hendes videoer igennem. Især hendes madvideoer, vlogs og de videoer, hvor hun prøver at shoppe zeo waste i et supermarked. Utrolig inspirerende. Tjek hendes profil, blog og youtube ud. Hun gør et fantastisk arbejde.