Guide, Personlig udvikling

Produkter jeg gør brug af

Annonce, da noget er modtaget i gave

Jeg er blevet rigtig glad for Naturlig Olies produkter og har fået skabt mig min egen lille rutine.

Jeg har fundet nogen produkter jeg ikke kan leve uden. De er både flotte, naturlige og virkelig gode. Jeg nævnte kort i mine fødselsdagsønsker lidt om Jeg ønskede mig nemlig flere produkter derfra, fordi at der var nogen jeg manglede og noget jeg var løbet tør for. Jeg er blevet utrolig glad for deres produkter og foretrækker helst at bruge dem til min hud.

Læs også: Forberedelser til sommerhus

Min rutine

I min rutine bruger jeg altid fugtserummet som det første inden jeg påfører andet til min hud. Den er mild og giver huden et fugtboost med aktive ingredienser. Den indeholder fugtbindene hyaluronsyre og økologisk vindruevand, der giver en masse fugt og gør huden mere elastisk med en ensartet hudtone. Hyaluronsyre er en mild og virksom ingrediens, der findes naturligt i kroppen og kan anvendes af alle hudtyper, der har brug for intensiv fugt. Jeg synes det er interessant at lære så meget om produkterne. I kan også hoppe ind og læse mere om fugtserummet.

Lige nu bruger jeg en creme til mit ansigt fra Ecooking og Babor. En dagcreme fra Ecooking. Den er snart ved at være helt tømt. Er nået dertil, hvor jeg tager fra siderne på den. Den har jeg været glad for. Cremen fra Babor er en natmaske. Det er en gave jeg har fået fra dem. Jeg er så utrolig glad for de ting jeg har fået fra Babor, og især den natmaske og deres deep cleansing pads. Cremen fra Babor bruger jeg selvfølgelig mest inden jeg skal i seng. Så er min hud dejligt blød og godt fugtet, når jeg vågner.

Når mine cremer er brugt op foretrækker jeg helt sikkert at anskaffe mig ansigtsolien efter jeg har læst alle de gode ting ved den. Ansigtsolien har jeg prøvet også. Den giver en dejlig naturlig glød til dit ansigt, idet der er havtornolie, hindbærkerneolie og hybenkerneolie i, der er med til at fremhæve hudens glød. Ansigtsolie beskytter og plejer din hud, i forhold til creme. Ansigtsolie har den fordel, at olie minder om hudens egen naturlige sebum, og derfor virker genkendelig for huden. Det betyder at ansigtsolie har utroligt nemt ved at trænge ind i hudens øverste lag, hvor den afgiver alle de næringsstoffer, som den bærer rundt på. Ansigtsolier kan bære rundt på et hav af indholdsstoffer, som er gavnlige for din hud, herunder både vitaminer, essentielle fedtsyrer og antioxidanter. Jeg har fundet alt dette under information om ansigtsolien. Så spændende synes jeg, og jeg vil fremover udskifte min ansigtscreme med en olie i stedet. Jeg troede en creme var vigtig for huden, fordi jeg troede det gav mere fugt, men der tog jeg fejl.

Jeg fik renseolien fra Naturligolie i fødselsdagsgave. Det er en skånsom alt-i-en ansigtsrens til alle hudtyper. Den er beroligende og efterlader huden helt blød. Den er jeg så glad for at have og jeg bruger den sommetider om aftenen inden sengetid, så har huden og ansigtet fået renset hele dagen af og dermed klar til en god nats søvn.

Jojobaolien er jeg også begyndt at bruge en del efter jeg har puttet serum og creme på. Den giver en flot gylden farve ligesom ansigtsolien og så kan den også bruges på resten af kroppen og i håret. Den trænger hurtigt ind i huden og så beskytter den også din hudbarriere og skaber balance i hudens egen fedtproduktion. Den kan jeg helt sikkert anbefale, for det er en af de olier jeg er gladest for, netop fordi den kan bruges til hele kroppen også.

Til sidst sprayer jeg lidt rosenvand i mit ansigt. Jeg bruger den lidt som en setting spray, når jeg har fået fugtet mit ansigt. Den giver en dejlig duft og køler lige ansigtet lidt. Det er så rart og især dejligt lige inden sengetid. Så føler jeg mig dejlig ren og godt fugtet inden sengetid. Den indeholder et højt niveau af antioxidanter og anti-inflammatoriske egenskaber, der plejer, nærer og beskytter huden. Anvendes som balancerende og fugtgivende mist til ansigtet, halsen og øvre del af brystet. Ideel til tør, sensitiv og stresset hud, olieret hud og moden hud.

Hvilke produkter er jeres favoritter?

Knus