Personlig stil

Pretty please (smykker)

Jeg er i øjeblikket fuldstændig besat af at købe smykker, og har på det seneste fået købt mig lidt forskellige samt et ekstra hul. Jeg elsker især øreringe og det er ligefør, at der ikke kan være for mange i på samme tid. Jeg håber i kan tage lidt inspiration af nedenstående links.
Jeg har også kigget lidt på Lemon Lua. De har nogle rigtig fine smykker blandt andet deres halskæder. Jeg er lidt vild med sammensætningen af dem alle sammen på en gang.

Har i andre gode forslag til gode mærker, så kom endelig med dem. Jeg er nemlig rigtig god til bare at holde mig til det som jeg kender.

Jane Kønig

smykker

Ear Cuff / Simpel lang kæde ørering / Horn / Midi Hoop

Jane Kønig laver utrolig mange smukke smykker, og nok en af mine yndlingsbutikker. Ovenfor er mine 4 favoritter. Jeg har især forelsket mig lidt i den ear cuff. Den kræver ikke et hul, så den kan man flytte lidt rundt med som man vil.

Læs også: Lørdag den 7. Marts

Smykker fra Stine A

Bagved smykke / Ørestikker / Lang kæde ørering / Fjer ørering / Lille hoop

Stine A synes jeg har et rigtig fint koncept idet de kun sælger deres smykker enkeltvis. Jeg har selv den lange kæde ørering og den lille hoop ørering. Jeg synes de er super smukke ved siden af hinanden.

Maanesten

Lang ørering / Ear Cuff / Små hoop øreringe / Store hoop øreringe

Maanesten har jeg for nylig lige bestilt fra. Jeg har blandt andet bestilt de små øreringe. De passer utrolig godt i de mindre huller jeg også har.