Indretning, Personlig stil

Et indblik i mit kollegieværelse

Reklame for Poster Store

Jeg er vidst aldrig rigtig nået videre i at vise mit kollegieværelse frem. Jeg har vist lidt fra, da jeg flyttede ind i en månedens optur, da jeg delte sådanne indlæg her på bloggen. Jeg synes det var på tide at få det vist frem nu 2 år efter jeg flyttede ind.

Jeg er indgået samarbejde med Poster Store og har fået 4 smukke plakater til mit værelse. Jeg har en meget minimalistisk og simpel stil på mit værelse, og derfor har jeg også valgt 4 rolige billeder til mit kollegieværelse.

Poster Store har smukke plakater og rammer i skandinavisk design. Alle plakater er trykt på bæredygtigt fremstillet papir af høj kvalitet, hvilket jeg ser som stor faktor, når jeg udvælger plakater. Deres mål er at minimere påvirkningen på miljøet i deres produktion, så de kan opfylde de højeste standarder for bæredygtighed og sikre transparens for kunderne. Deres papir og printning partner har tre certificeringer, hvor FSC er en af dem.

Poster Store har et stort udvalg af plakater, der passer til enhver stil. Billederne er skabt til at man kan skræddersy sin egen gallerivæg til sit hjem. Med mine vægdekorationer forsøger jeg at skabe en rolig stemning på mit værelse. Jeg elsker mit værelse endnu mere nu efter plakaterne er kommet til. Jeg elsker mit hjem og den ro mit hjem giver mig <3

Mit kollegieværelse

Da jeg skulle finde billederne til mit værelse, søgte jeg noget der kunne give mig en ro. Jeg kiggede derfor under kategorien mindfullness plakater. Jeg finder en dejlig ro ved havet og ved stranden, derfor skulle der selvfølgelig være et billeder af vandet og en af en strand. Jeg synes de passer utrolig godt ind til mit lille værelse. De giver mig en ro og minder mig om alle mine gode minder ved havet og stranden. Jeg har et specielt forhold til havet. Det er et sted min familie og jeg søger hen min. 2 gange om året for at bo i sommerhus. Det er så fantastisk, og jeg kan mærke jeg virkelig føler mig ladt efter sådan en sommerhus tur.

Læs også: Bæredygtighed og dårlig samvittighed

De to andre billeder på min væg, har jeg fundet under kategorien illustrationer. Dem er jeg blevet rigtig glade for. De er meget simple med neutrale farver. Til alle billeder har jeg brugt rammerne i eg. Det passede bedst ind til mit værelse, fordi der i forvejen er meget den lyse træfarve som i kan se ved mit garderorbeskab.

En anden måde man kan bruge en af de små billeder på. Det er jeg blevet meget glad for. Så kan jeg sidde og kigge på stranden, mens jeg sidder ved mit bord med min computer eller spiser.

Jeg har med mit samarbejde fået lov til at give jer en rabatkode, der giver hele 45% rabat på plakater (gælder ikke på selected plakater eller rammer). Min rabatkode gælder fra d. 17 – 22 juli.

Rabatkode: frederikke45

Udover min rabatkode, kører Poster Store også Summe Sale lige nu, hvor man også kan spare 10% på deres smukke rammer.

Jeg har glædet mig til at vise lidt mere af mit hjem. Jeg elsker mit hjem og jeg føler mig virkelig hjemme. Jeg føler den dejligste ro, så snart jeg træder ind af døren. Det elsker jeg virkelig. Jeg har rolige og naturlige farver, hvilket helt sikkert har en påvirkning. Jeg har kørt en meget minimalistisk og rolig stil.

Hvad synes i om min indretning og mit lille kollegieværelse?

Knus <33333