Indretning

På jagt efter plakater til lejligheden

1. Francois Fiedler / 2. Hein Studio / 3. Joan Miro  / 4.  Franz Kline / 5. Kongstad Studio

Vores lejlighed er stadig ikke helt færdig, og vi har stadig små mangler. For eksempel mangler vi også stadig en sofa. Vi har kigget lidt på denne her sofa. Den er simpel og pæn, og ville passe godt ind i vores stue. Vi mangler også lidt til vores vægge. Lidt plakater eller malerier pynter altid godt til væggene. Ovenfor har jeg fundet mine fire favoritter. Jeg har lidt i tankerne at bruge den fra Hein Studio og den af Joan Miro sådan ovenover hinanden ved siden af mit store spejl. Jeg forestiller mig de kunne være et godt makkerpar. Franz Kline  og den fra Kongstad Studio kunne samtidig passe godt sammen over min seng. Plakaten af Francois Fiedler kunne eventuelt være i stuen. Jeg synes bare den er så flot. Der er et eller andet over den, som jeg rigtig godt kan lide.

The Poster Club har mange smukke plakater, og mange der falder i god jord hos mig. Jeg er nok meget kritisk, hvad angår plakater, og det er nok også derfor, at jeg intet har fået op på mine vægge endnu. Jeg har været en del ind på Desenios hjemmeside, men har forgæves måtte lukke deres hjemmeside igen. Jeg faldt tilfældigvis over the posters club på instagram, og der har de så mange lækre plakater. Jeg har besluttet mig for, at jeg gerne vil have de fire ovenstående, og så har jeg fundet den sidste hos Kongstad Studio. Kongstad studio har jeg tidligere nævnt i et indlæg, så der kan i læse lidt om dem.