Dagens

Onsdag den 9. december #dagens

*Reklame for Pandora @theofficialpandora, da smykkerne er modtaget i gave*

pandora

Jeg har været så heldig at indgå samarbejde med Pandora, og har modtaget de smukkeste smykker. Jeg er så glad for dem, og jeg er så vild med, hvordan man kan personliggøre dem. De har så mange vedhæng, der hjælper til at udtrykke sig gennem sine smykker. Jeg har personligtgjort mine smykker med forskellige charms, og de passer så smukt sammen. Man kan udskifte og tilføje flere charms. På den måde kan man personliggøre sit armbånd eller halskæde efter hvad man oplever og opnår.

Læs også: Tirsdag den 8. december

Pandora bevæger sig mere og mere i den bæredygtige retning. I 2019 var 71% af deres sølv/guld genbrug, og deres mål er, at bruge 100% genanvendt guld/sølv i 2025. Jeg synes det er så sejt. Pandora er et kæmpe brand, der virkelig sælger mange smykker hver evig eneste dag. Det er så fedt at høre, at de har et mål at arbejde sig hen i mod, og så det endda er i den grønnere retning.

Har i smykker fra Pandora?