Personlig stil

Ny striktrøje tilføjet til garderoben

Levete Room striktrøje / Soulland bukser / Salomon (lignende)

Gav mig selv en ny striktrøje i sidste uge. Er så glad for den, og den holder en dejlig varm. Den er købt i Magasin, og er fra Levete Room. Det er et dansk mærke, som jeg egentlig ikke har hørt om før. Men de har mange lækre ting, så det er nok ikke sidste gang jeg handler der. Jeg går meget op i at de ting jeg køber er produceret her i Danmark, for så ved jeg, at det er blevet produceret de rigtig steder og under de rigtig forhold.
Jeg har også lige lavet en bestilling på en striktrøje hos I Blame Lulu, der har så lækre striktrøjer. Det er nogen striktrøjer jeg meget længe har haft kigget på, men på grund af prisen, har jeg ikke fået en bestilt. Nu har jeg endelig gjort, og jeg glæder mig til at få den på. Jeg håber på at få den på mandag, og så kan den forhåbentlig også holde mig varm, når kulden rigtig begynder at komme.

Læs også: Lange vinterjakker

Har i også fået købt nye striktrøjer, sweatshirts og hoodies til den kommende vinter?