Bæredygtighed, Personlig stil

November ønsker

Esmestudios sweatshirt med høj hals / New Balance 860 / Organic Basics Tights / Aiayu bukser / Planetnusa langærmet

Jeg prøver så vidt muligt at køre zero shopping, og har nogenlunde gjort det siden slutningen af juli måned. Jeg har førhen været slem til bare at købe noget på grund af lyst, og gøre mange impulskøb. Så det at stoppe helt med at købe ting, har gjort mig meget mere bevidst om, hvad jeg køber og hvornår jeg køber det. Jeg fik inspiration fra Caroline Plummer (Rainbow Dash), som har kørt en Zero Shopping Challenge i August måned, og når hun har nogle ønsker, bruger hun noten på telefonen til at skrive hendes ønsker ned. Så det er jeg også begyndt at skrive mine ønsker ned, når der er noget jeg virkelig ønsker mig. Skoene fra New Balance på min ønskeliste vil jeg så utrolig gerne have fat i. Det er nogle jeg hele tiden klikker mig ind på, for lige at kigge på dem en ekstra gang. Jeg er fuldstændig forelsket i dem, og det ender nok med, at jeg ikke kan holde mig selv tilbage for at købe dem. Mine ønsker lige i øjeblikket ser i ovenfor, og jeg har endnu ikke købt nogle af delene endnu. Forhåbentlig kan jeg holde ud lidt længere, så jeg også kan få brugt alt det jeg har i mit tøjskab, for det fungerer jo udemærket.

Tør i begive jer ud i sådan en challenge? Det er hårdt, men jeg tror det er sundt både for miljøet, men især også for sin konto, hvor man jo sparer en hel del penge.