Bæredygtighed, Guide

My skincare routine #cleanbeauty

*Dette indlæg indeholder reklame, da produkterne er modtaget i gave, Skincare routine med Babor

skincare

Babor.dk er et tysk skincare brand som jeg blev introduceret til gennem Katrine Krogh. Babor er et brand, hvor bæredygtighed er i fokus. Deres mål er, at alt emballage skal være 100% genanvendeligt, at deres brug af plastik bliver reduceret med 30%. De gerne vil være helt CO2-neutrale. Derfor er jeg også så stolt af at kunne samarbejde med sådan nogen som Babor.

Læs også: Wishes

Docter Babor har high performance hudplejeprodukter, og er et skønhedsbrand jeg helt sikkert vil benytte mig af i fremtiden. Jeg er så overvældet over deres produkter. Jeg har aldrig været god til at passe på min hud og mit ansigt. Jeg har gennem tiden haft mange forskellige cremer til min hud, og jeg er simpelthen så dårlig til at få dem brugt. Jeg glemmer det ofte, og så kan min hud senere begynde at klø, fordi den er tør. Her om efteråret og især vinteren er det ekstra vigtigt at passe på sin hud, og have en god skincare routine.

Min nye skincare routine

Jeg har modtaget en masse skønne produkter fra Babor, der forhåbentlig kan gøre mig bedre til at passe på min hud og mit ansigt. Jeg har brugt det næsten hver dag siden jeg modtog det. Min hud trænger sådan til at blive fugtet godt fra morgenen af, inden jeg skal afsted i skole eller mødes med veninder i denne her kulde.

Jeg har brugt produkterne i nogen uger nu, og har fået implementeret mig en god rutine med produkterne.

Jeg starter altid mine morgener med et bad, undtagen når jeg træner, men så derefter. Jeg føler mig så dejlig frisk og klar til dagen, når jeg har fået et bad.

Sommetider før mit bad, når jeg har lidt bedre tid, putter jeg Clay Multi-cleanser på i ti minutter, og så vasker jeg den af i badet. Ens hud føles så dejlig blød efter.

Efter mit bad, gør jeg brug af Moisture Glow Serum, hvorefter jeg påfører Moisture Glow Cream og til sidst Awakening Eye Cream, som kan fjerne rødmen under øjnene, og giver glød.

Inden jeg går i seng bruger jeg Deep Cleansing Pads, for at rense overskydende makeup og skidt fra dagen af. Så er mit ansigt dejligt rent inden jeg går i seng. De er helt klart en af mine favoritter af produkterne. De er så nemme at bruge. Der er lavet sådan en lille lomme til at putte fingrende ind i. Det kræver blot en af de pads. Den skal lige gøres lidt våd, og så kan den køres rundt i ansigtet, hvor de danner en form for skum. Skummet vasker jeg af med det samme, og vupti så har du et helt rent og frisk ansigt.

 Efterfølgende påfører jeg Renewal Overnight Mask, der giver en god fugt til ansigtet og får den til at slappe af natten over.

Skincare

Jeg håber jeg kan holde ved mine nye rutiner, så jeg kan passe på min hud. Jeg kan i hvert fald anbefale ovenstående produkter. De er både flotte og det hjælper til at man bliver bedre til at passe på sin hud. Jeg vil gerne blive bedre til at anskaffe mig bedre produkter til min hud, og produkter jeg ved, at der er i god kvalitet. Lige foreløbig har jeg ikke lyst til at skifte Babor ud. Det er bliver helt sikkert mine foretrukne produkter fremover. De både tænker på miljøet og så er produkterne veganske. Det vil jeg gerne støtte.

Hvilke produkter er jeres favoritter, og har i fået nogen gode rutiner? Har i hørt om Babor før?