Moodboards

Moodboard – marts

Jeg har lavet et moodboard over marts måned, for at motivere mig selv. Jeg har også lavet et for hele 2023, som i kan klikke videre til her. Alle billeder finder jeg på pinterest. Det er min store inspirationskilde. Hvis i gerne vil se min profil og mine opslagstavler, kan i finde mig her.

Læs også: At købe brugt elektronik / Greenmind

Mål for marts måned

Vi er allerede halvvejs i marts måned, og jeg tænkte jeg ville dele min mål for denne måned. Det er første gang jeg har prøvet at lave en moodboard over en enkelt måned. Det giver et bedre overblik over hvilket ting jeg gerne vil. På den måde kan jeg holde mig motiveret.

  • Jeg vil gerne have indrettet mere af stuen. Vi får vores sovesofa på mandag, og jeg glæder mig så meget. Så kan vi endelig komme videre med indretningen i stuen.
  • Få en god rutine ind med yoga. Jeg er startet til yoga, og jeg kan mærke hvor meget det hjælper på min krop. Det er noget jeg ikke vil undvære mere. Jeg synes allerede, at jeg har fået en ugentlig god rutine med yoga.
  • Jeg vil gerne i denne måned sætte mig ind på en café alene med min computer. At kunne arbejde alene på en café, ville jeg så gerne. Det er en grænse jeg gerne vil overskride.
  • Den sidste ting jeg gerne vil holde mig motiveret med er mit studie. Jeg vil gerne forbedre mig. Mit studie kræver at man ved siden af undervisning også sidder hjemme og øver. Jeg vil gerne forbedre mig indenfor nogen områder, så jeg prøver at sætte lidt tid af en gang i mellem til at læse og lære nyt.

Hvad vil i gerne fokusere på i marts måned?

Knus <333