Indretning

Mit værelse i lejligheden, lejlighedsinspiration

ikea reoler på mit værelse

Det har taget lidt tid at få det som jeg gerne ville have det her på mit værelse, for eksempel har jeg først fået rammen op nu her. Jeg flytter også stadig lidt rundt på mine ting. Jeg synes, at det kan være svært at finde ud af, hvordan man kan bruge rummet bedst. Nu har jeg et forholdsvist stort værelse, og har meget få møbler. Jeg kan bedst lide at det er så simpelt som muligt, og så kun de nødvendige ting. Derfor har jeg også kun det tøj i ser på bøjler og det der er lagt sammen på de to hylder.

Reolerne er selv sammensat og er fra Ikea. Jeg synes det er så smart og samtidig rigtig praktisk. Jeg har brugt to af denne og to af denne model.

Læs også: Jeg er blevet månedens PLUS-blogger

Min lampe er jeg blevet så glad. Den står så fint i hjørnet der. Den er blevet til et rigtig godt genbrugsfund.

Mit yndlings lille sted på mit værelse. Min nye plakat som jeg har købt over instagram hos Curated Copenhagen. De har så mange flotte plakater til salg, og jeg tror ikke det bliver den sidste plakat jeg bestiller hos dem. Rammen om plakaten har købt på Kongstad Studio. Spejlet er fra ikea, hvilket jeg også er så glad for. Den har en helt perfekt størrelse.

Mit lille hjørne, hvor min seng står. Jeg fik nyt sengetøj i fødselsdagsgave. Sengetøjet er fra Juna og er så lækkert og behageligt at sove i. Det føles nærmest som om, at man har fået nyt sengetøj på hver dag.