Personlig udvikling

Mine tanker på det sidste

Jeg har de sidste tre dage trukket stikket fra at poste her på IG. Jeg har endda haft brug for at slette appen for at koble helt fra og få ro i hovedet. Sommeren er fantastisk og byder på en masse tid med familie, veninder og kæreste, men sommeren er også stressende. Det har jeg især mærket i år; måske også fordi min kæreste er udsendt og kun er hjemme to gange under hans udsendelse. Derfor har jeg behov for at prioritere min tid med ham, når han er hjemme.

Læs også: Månedens optur

Jeg har haft to dejlige uger i sommerhus allerede og har en sejltur og en lille tur til Bornholm at se frem til. Jeg glæder mig så meget til de to ting. Jeg elsker at skulle så mange ting om sommeren, men det har også været en stressfaktor for mig, fordi det har betydet, at jeg har haft mindre tid hjemme ved mig selv. Jeg har ikke kunnet pakke en taske helt ud, fordi jeg snart skulle pakke en taske igen. Jeg har haft mindre tid alene og er kommet ud af mine gode rutiner. Jeg prøver at passe på mig selv, og derfor har jeg også aflyst fire arrangementer denne sommer <3

Med alt det her ville jeg blot fortælle, at sommeren er fantastisk og dejlig, men også stressende med både arbejde og mange turer væk. Det er helt okay at sige fra. Og det er okay at prioritere sig selv.