Personlig stil

Mine ønsker fra april måned

Arket langærmede t-shirtH2O Sweat pants grå / Have A Coffee HuskeeCup / Orgin Moisturizer / Rebottle Copenhagen / Tek Hårbørste / Jane Kønig ring / Kintobe Camille taske

Læs også: Mandag den 19. april

Jeg har gennem april måned lavet et mål for mig selv. Jeg må ikke shoppe hverken sko, tøj eller accesories. Jeg bruger for mange penge hver måned. Jeg måtte derfor sætte en grænse for mig selv og sige det til mine veninder, at de skulle hjælpe mig med at holde mig oppe på det. Jeg klarede den halvt (haha). Jeg har haft en enkel fejl, da jeg havde købt et par sko til min kæreste i fødselsdagsgave. Da han gerne vil have dem byttet, tænkte jeg at jeg ligeså godt kunne beholde dem, fordi jeg total forelskede i dem. Det var dem her var salomon. Er de ikke fede?

Har i før lavet sådan en challenge for jer selv, og hvordan klarede i det?

I og med jeg har måtte shoppe gennem april måned har jeg selvfølgelig stadig haft en masse ting jeg gerne vil have. I kan se de ting jeg har sat på listen i ovenstående collage. Jeg har lavet en liste i mine noter, og jeg tilføjer hele tiden nye ting. Det giver også tid til at overveje om det er et køb værd og om jeg skifter mening om det jeg har tilføjet. Jeg har i lang tid nu ønsket mig et par grå joggingbukser og har ikke fået anskaffet mig det endnu.

Jeg har selvfølgelig flere ting på listen, for er du gal, hvor jeg hele tiden synes jeg mangler noget tøj. Men det gør jeg jo ikke. April måned har jeg klaret uden at shoppe, og jeg har ikke haft tøjkrise en eneste gang. Man vil jo gerne bare kunne vise et nyt outfit frem, når man fx tager billeder til instagram.