Personlig stil

Mine ønsker #december

Hårklinikken Balancing Shampoo / Hårklinikken Daily Conditioner / H2O Trek Badesandal / Skall Studio Skjorte Hvid / Skall Stadio Skjorte Grå / Arket Alpaca Jumper / Arket Chunky Leather Boots

Mine ønsker her i december. Det er dog ikke mine julegaveønsker. Jeg har ikke rigtig nogen i år, så jeg håber bare mine forældre er gode til at være kreative. Jeg har ikke den store glæde ved julegaver, og egentlig heller ikke noget jeg går op i. Jeg har mange gange overvejet at tage en beslutning en gang for alle og lukke mig helt ud af julegaver som Frederikke Toftsø. Min kæreste og jeg har heller ikke de sidste 2 år givet hinanden julegaver. Vi er meget ens, hvad angår gaver. Vi har ikke det store behov for gaver, idet vi begge selv køber det vi mangler. Hvordan har i det med at modtage julegaver?

Læs også: Onsdag den 9. december

Havde de her ønsker sidste måned. Jeg gør meget brug af mine noter, og tilføjet link hver jeg finder en ny ting jeg gerne vil have fingrene i. Den hvide skjorte og sandalerne står nok aller højest på min ønskeliste lige nu. Som tidligere nævnt i et indlæg og lidt billeder her i en optur, er jeg flyttet på kollegie, hvor vi altid går med klip klapper. Ville nyde at kunne rende rundt i dem fra H2O, og føle mig lidt smart i mine sandaler.