Personlig stil

Min købetrang og købestop

Arket Cropped jeans / Arket straight jeans / Magda ‘Jade’ Necklace / Skall Studio T-shirt / Live Beautiful bog / VIEILLE sokker / I Blame Lulu halsedisse / I Blame Lulu Alexis strik marino / Vieille Cashmere Cardigan / Vieille cashmere vanter / Purely Professionals Moisture Mask / Martinys Matcha

Jeg har en virkelig stor købetrang i øjeblikket, og jeg har SÅ mange ting jeg gerne vil have fat i. Jeg har samlet mine ønsker i collagen ovenfor.Udover collagen har jeg også kigget rigtig meget på denne Cardigan. Jeg synes godt nok den er smuk.

Jeg har det sidste årstid shoppet minimalt. Jeg vil så gerne blive bedre til at bruge det tøj jeg har i min garderobe og lære at skabe mere garderobeglæde. Jeg har nævnt i et tidligere indlæg, at jeg snart flytter sammen med min kæreste. Vi flytter ind til Aalborg efter jeg nu har boet 2,5 år i Nørresundby på kollegie. Jeg glæder mig rigtig meget til at indrette og få mere plads til mine ting. Få mere plads til mit tøj og skabe et bedre overblik over mit tøj i min garderobe.

Læs også: Inspiration til den kommende lejlighed

Jeg er begyndt at lytte til en podcast, der hedder tøjkrisen. I podcasten snakker de bæredygtighed i forhold til fashionindustrien, hvor meget vi danskere shopper og hvordan vi skære ned for vores forbrug. De har blandt andet lavet en challenge, der hed november uden nyt tøj. Den handlede om, at man ikke måtte shoppe hele november måned.

Jeg glæder mig til at tage jer mere med i min flytning. Jeg vil dele meget på min profil på insta om lige netop flytning og indretning. Hop derover og følg med <3333

KNUS