Personlig udvikling

Opdatering, min kæreste skal udsendes, vi har udsat vores flytning, studieændringer…

Min kæreste skal udsendes, vi har udsat vores flytning, vi har sagt farvel til vores elskede hund og jeg har ændret retning i valg af studie. En opdatering på mit liv lige nu.

Min kæreste skal udsendes

Min kæreste skal udsendes lige om lidt og er væk i 6 måneder. Det er lang tid, men nu har vi været kærester i 7 år, så mon ikke det går. Vi har prøvet at undvære hinanden over en længere periode før også, så det er ikke første gang. Vi er begge gode til at støtte hinanden i de ting vi gerne vil, så selvfølgelig støtter jeg også ham. Jeg er ikke i tvivl om, at det bliver hårdt at undvære hinanden, men jeg prøver at se positivt på det. Vores forhold bliver styrket og vi kommer til at savne hinanden rigtig meget. Det ser jeg som en sund ting inden vi skal flytte sammen. Desuden får han lov at komme lidt hjem indenfor de 6 måneder, det hjælper også lidt på hele situationen.

Læs også: En god basisgarderobe har alle brug for

Udsættelse af flytning

Vi havde nemlig aftalt at flytte sammen til august måned, men fordi han skal være væk i 6 måneder, udsætter det lige det hele 3 måneder mere. Jeg bliver derfor boende her på kollegiet til han kommer hjem igen. Jeg glæder mig til at finde en lejlighed sammen med ham og jeg glæder mig til at indrette og købe små ting til lejligheden. Det glæder jeg mig til vise mere af til jer.

Et farvel til vores familiehund

Vi måtte i påsken sige farvel til vores elskede familiehund. Den var blevet syg og kunne ikke helbredes. Det har været et rigtig hårdt farvel, og hvor jeg dog bare savner ham. Det var vores første hund i familien, så derfor er det ekstra hårdt. Man forestiller sig ikke at et dyr kan komme til at betyde så meget for en, men den bliver til et nyt familiemedlem. Han har det bedre nu, og det hele er gjort på den bedste måde. Alle fik sagt farvel, men det er hårdt, når man skal hjem, og der er lidt tomt derhjemme uden ham.

Ændringer i prioritet af studie

Jeg har udgivet et andet indlæg omkring det at droppe ud af et studie, hvor jeg skrev lidt om, hvad mine fremtidsplaner nu er. I kan finde mit tidligere indlæg her. Det er svært at tage beslutningen om at droppe ud, men jeg er så glad for at jeg gjorde det. Det var ikke det rigtige for mig, og jeg glæder mig til at se om den næste uddannelse er. Jeg har en frygt for, at man ikke føler sig tilpas og skal droppe ud igen, men jeg stoler på min intention om, at det er det rigtige jeg har søgt ind på. Som jeg skrev om i mit indlæg om at droppe ud, skrev jeg også om hvilket studie jeg ville søge. Jeg ville nemlig søge Kommunikation og Digitale Medier på Aalborg Universitet, men fra jeg skrev og udgav det indlæg, har jeg tilføjet endnu et studie på min prioriteringsliste. Jeg har nemlig også søgt ind på Multimediedesign, og faktisk sat den som førsteprioritet. Jeg glæder mig til at starte et nyt kapitel, møde nye mennesker og lære noget nyt.

Er der andet i gerne vil vide eller har flere spørgsmål i forhold til at min kæreste skal udsendes, så stil endelig spørgsmål i kommentarfeltet. Er i nysgerrig på, hvad jeg går og laver i hverdagen, så følg med på min profil på instagram. Jeg prøver at opdaterer så meget som jeg nu kan.

Knus fra mig <3333