Personlig udvikling

Min blog 2023 og mine mål for den

Når jeg kigger tilbage på min blog på nogen af mine første indlæg, kan jeg se at jeg de sidste 2 år måske har nedprioriteret min blog og de indlæg jeg har udgivet. Nedprioriteret i den form, at de er skrevet hurtigt og jeg måske lidt har tænkt på bare at dele noget, men når jeg kigger tilbage var der mere kvalitet i mine indlæg. Jeg har ikke samme kvalitet i mine indlæg mere, selvom jeg har delt alt det jeg har på hjerte. Jeg tror dog, at kvalitet på et bloggermedie som det her, giver flere læsere, idet instagram er kommet til og er nemmere at poste på i forhold til en blog, så det vil jeg forbedre i 2023.

Læs også: Dagens 9/1 – 23

Mål for min blog i 2023

Jeg sætter nogen mål for mig selv, for min profil på instagram og det samme vil jeg gøre her på min blog.

Jeg har dog ikke delt særlig meget i 2022, jeg lover ikke at jeg vil poste mere i 2023, men jeg prøve at ligge mere tid på min blog og derved skabe en bedre kvalitet i min indlæg. Så et mål for min blog er at dele bedre indhold herinde. Jeg vil ikke slippe dette medie på trods af at instagram, youtube og tiktok er blevet så populært. Jeg synes det giver mig meget at sidde og skrive her. Jeg kan få lov at designe, skrive og opsætte som jeg har lyst til, da det er min egen form for hjemmeside. Det er det jeg godt kan lide ved det. Det er mit eget sted, hvor jeg deler det der inspirere, motiverer og gør mig glad.

Poststrategi

Jeg vil prøve at ligge en strategi for min blog. En strategi jeg vil gøre mit bedste for at overholde med chance for, at jeg ikke kommer til at overholde den helt, men jeg vil prøve at lave en strategi som jeg bedre kan overholde.

  • Jeg vil gerne dele 2 indlæg i måneden.
  • Jeg vil levere en bedre kvalitet i mine indlæg. Mere tekst og bedre billeder.
  • Jeg vil gerne fokusere på at tage billeder udelukkende hertil. Når jeg tager billeder har jeg altid instagram i fokus, hvor kvaliteten af billeder ikke behøver at være ligeså god. Så ved at fokusere mere på at tage billeder hertil, tror jeg automatisk at billederne forbedres.
  • Jeg vil gerne skrive endnu mere om bæredygtighed, da det er noget jeg tænker rigtig meget over i hverdagen. Både i form af vores indretning, min garderobe og hvordan jeg spiser.

Sætter i også mål for jer selv? Er der noget i gerne vil se her på min blog?