Bæredygtighed, Personlig stil

Flere miljø rigtige valg

miljø

Jeg har tidligere nævnt her på bloggen, at jeg går meget op i bæredygtighed, når det angår mode. Jeg har dog for nylig haft en længere periode, hvor jeg ikke rigtig har tænkt bæredygtighed ind i min hverdag. Jeg har spist kød, shoppet og lyttet til, hvad jeg har haft lyst til og behov for. Jeg spiser ikke særlig meget kød, når jeg selv laver mad, både på grund af miljø, men også fordi jeg ikke bryder mig om at tilberede det og røre ved det.

Jeg har shoppet lidt for meget på gennem sommerferien og brugt lidt for mange penge hos de forkerte virksomheder. Det er ikke godt for både min økonomi eller vores miljø. Jeg har tidligere sparet mine penge hos fast fashion brands og i stedet brugt mine penge hos de virksomheder, der laver slow fashion og har bæredygtighed indover deres produktion.

Jeg har derfor sat stop i min shopping og prøvet at holde mig tilbage, hvis jeg finder noget jeg gerne vil have. Holde mig tilbage og tænke mig om en ekstra gang om det virkelig er noget jeg mangler. Jeg har nu skrevet mine nuværende ønsker op på min telefon.

Læs også: Me time, spa time

Ønsker

miljø

ByBiehl seashell hoops / Binne denim bukser / Purely Professionals moisture mask / Proem Parades coffee brown cardigan / Asics UB2-S Gel-1130 / Naturligolie økologisk ansigtsolie / Esmé studios ESAlana green bag

Billederne ovenfor er mine nuværende ønsker. Mange er tingene er dyre, så kræver også lidt opsparing. Men det er måske også en god ting, så man lige stadig kan overveje om man egentlig stadig gerne vil have det. Jeg er for nylig begyndt at bruge olie i mit ansigt. Jeg har fået en lille prøve at ansigtsolien. Ansigtsolien indeholder havtorn, der giver en naturlig glød til ansigtet. Jeg er blevet rigtig glad for at bruge olie til mit ansigt.

Skoene jeg har tilføjet på min ønskeliste er dog ikke bæredygtige, men jeg synes det er svært at finde nogen fede sneakers, der er mere miljørigtige. Jeg vil også gerne føle mig godt tilpas i sko og kunne gå godt i dem. Jeg går rigtig meget, så skal være behagelige at have på over længere tid. Kender i nogen gode?

Bukserne fra Binne har jeg længe ønsket mig. Det er dog nyt, at de er kommet i denim. Jeg har tidligere overvejet dem i en mørkegrøn eller sort farve. De sidder super godt, ser det ud til. De er sat på min ønskeliste og jeg har lavet en opsparing til dem. Dette med cardiganen. Den har også været på min ønskeliste længe. Jeg så den både i en butik på Bornholm og i Tisvilde. Jeg fortryder jeg ikke fik den prøvet dengang.

Er der mere i gerne vil se fra min garderobe? Mine bæredygtige items og de mærker jeg foretrækker?

Knus