Personlig stil

Mandag d. 17 august

Bareentshirt hvid t-shirt / Weekday shorts / Planetnusa strømper / Rollicph sko

Jeg har fået de fedeste shorts hjem samt min nye hvide t-shirt. Jeg har bestilt samme t-shirt i sort også. De er så behagelige at have på, og så har de et perfekt fit. Det samme med mine shorts. De har også et perfekt fit, hvis du spørger mig. Dejlig lange og løse. Jeg er sikker på, at det er nogen jeg vil komme til at bruge de næste mange somre.

Læs også: Månedens optur

En mandag, hvor jeg havdehele formiddagen fri og først skulle arbejde til aften. Det var dejligt at kunne sove lidt længere og ikke skulle tidligt op og afsted på arbejde. Jeg tog en dejlig morgenmad efterfulgt af en morgenløbetur. Vi har så smukke områder her, hvor jeg bor, så mine løbeture går meget ud på at udforske de nye steder. Senere på dagen skulle jeg mødes med min gamle udlejer og aflevere nøgler til min gamle lejlighed. Hvor er det dejligt at have den ud af hovedet, og at jeg nu kan koncentrere mig 100% om mit nye hjem. Jeg er blevet så utrolig glad for det, og jeg nyder sådan at dele det med de andre søde unge mennesker. Mere om det i et andet indlæg. Jeg mangler jo at vise jer billederne af min nye lejlighed/bolig.