Månedens optur

Månedens optur

April 2020

Nu er det ved at være et par måneder siden med det her indlæg. Jeg tænkte det ville være på sin plads at få dette indlæg tilbage. Jeg synes det er så hyggeligt et indlæg, og så kan i få et indblik i, hvad jeg går og laver.

En morgen, hvor jeg fin sol ind af mit vindue. Det har jeg ikke prøvet før. Kan dog ikke helt prale af, at solen kan komme ind til mig og morgenen, for solen der kommer ind er genskin fra et af vinduerne overfor. Solen kommer på modsat side om morgenen. Desværre.

En skøn gåtur i dejligt vejr med min lille hund. Jeg har været en del hjemme hos mine forældre i denne corona periode. Dette billede er også taget i et område ved en strand tæt på, hvor de bor.

Fantastisk sted at spise og lige i denne periode få takeaway fra. Jeg havde bestilt en noodle bowl med tofu og peanut dressing og en juice. Det smagte utroligt lækkert, og bestemt ikke sidste gang jeg bestiller mad derfra.

Mine nye elskede sko. Så behagelige, så fede og så nemme at tage på.

Et billede fra en af mine morgener med løbetur og sol i fjæset.

Nybagte surdejsboller. Findes der noget bedre end nybagt surdejsbrød? Det tror jeg ikke.

Nye smukke lilja tilføjet til min lille vase. De står så fint på vores spisebord.

Hjemmelavet pokebowl med laksemouse og hytteost. Vi fulgte denne opskrift. Vi tilføjede har dog også tilføjet lidt tofu, da vi havde lidt rester. Det smagte super godt til.

Endnu et nybagt surdejsbrød. Denne gang et franskbrød. Jeg bager brødet i min nye støbejernsgryde og det gør det så lækkert.

Et outfit her til det mega gode vejr med høj solskin. Jeg nyder at man endelig kan have bare ben igen. Jeg har kigget lidt på denne hættetrøje fra Soulland, der kunne være ret smart til denne nederdel.

Endelig lykkedes det med gode lufthuller i mine surdejsboller. Jeg følger Cathrine Brandts opskrifter i hendes surdejsbog. Den kan godt anbefales.