Månedens optur

Månedens optur

December 2020

Puha, det er længe siden, at der har været sådan et indlæg. Men endelig har vi nået december. Jeg nyder lige nu mine feriedage, dog med projektskrivning.

Jeg vil blot lige dele lidt fra de sidste måneder, så i lige kan få et indblik i, hvad jeg har lavet det sidste stykke tid.

december

Jeg er verdens heldigste (hvis jeg selv skal sige det) med min udsigt. Jeg kan ligge i min seng og få morgensolen ind af mit vindue. Det er det mest fantastiske, og jeg havde ikke troet, at det var noget jeg ville elske så meget. Men jeg tror ikke jeg kan komme herfra med den natur og vand omkring mig. Jeg elsker det.

Solen der skinner igen i det smukke vand, taget fra min altan.

Jeg har endelig fået besøgt og fået støttet torvemarkedet her i Nørresundby. Du kan handle det hele helt uden plastik. En ting jeg gerne vil gøre mere i.

En aften med stearinlys, læsning og lidt arbejde.

december

Første aften med risengrød. Mums.

Mine nye yndlingsprodukter. Læs indlæg om dem her.

Min nye absolut yndlings strik fra I Blame Lulu. Er så dejlig her i december måned, hvor det ligeså stille er begyndt at være køligt. Så dejligt at kunne pakke sig ordentlig ind i en dejlig stor varm strik og tykke sokker.

Sådan en dejlig natur vi har rundt om, hvor jeg bor. Jeg elsker at gå ture eller løbe ture ved vandet. Der er ro og ikke så mange mennesker. Man er næsten alene. Jeg har også selv været ude at plukke nogen af “blomsterne” du ser på billedet. De fungerer så godt som “evighedsblomster”.

Begynder så småt at savne solen. Det er godt nok ikke meget vi har set den her i december måned. Håber snart vi får den at se meget mere end bare nogen minutter.