Månedens optur

Månedens optur for juli

En månedens optur er tilbage. Har i savnet den? Det har jeg! Juli måned har været den bedste i det her år indtil videre. Jeg har haft så mange dejlige dage, blandt andet to uger i sommerhus, en uge hjemme ved min svigerfamilie og en uge i sommerhus med min egen familie.

Jeg startede juli måned ud med en tur i sommerhus. Jeg havde en hel uge i sommerhus med min svigerfamilie ved Grønhøj. Det var så dejligt og så kom min kæreste hjem på leave. De havde booket sommerhus, for at vi alle kunne være samlet, når min kæreste kom hjem. Vi havde en masse tid sammen i familien. Vi badede i havet, løb dejlige ture i naturen, var en tur i Fårup Sommerland og ellers små ture til Løkken og en masse afslapning. Billedet er oppe fra hemsen, hvor vi sov hele ugen.

Læs også: jeg er kommet ind på uddannelse

Pho, som min svigermor har lavet. Det havde min kæreste bestilt, da han kom hjem. Det var det han savnede mest, mens han er udsendt. Hans mor mad. Også en ting jeg savner, vil jeg sige, især efter jeg ser dette billede. Jeg elsker Pho, generelt nuddelsupper.

Udsigten fra vores sommerhus, så smukt! Vi kunne se direkte ned til vandet. Vores sommerhus lå helt perfekt.

Efter en uge i sommerhus havde min kæreste endnu en uge hjemme inden han skulle rejse tilbage til Letland. Vi boede derfor hele den sidste uge ved hans forældre i Hjørring, hvor vi alle var samlet igen. Der havde vi endnu en hel uge sammen inden jeg skulle hjem og arbejde, min kæreste til Letland og de resterende tilbage til Sjælland. Jeg mødte på arbejde 11.30 hele ugen, så vi havde en del tid om morgenen. Det var rigtig dejligt. Vi stod tidligt op med børnene, tog på legepladsen, svømmehallen og cafe. Det var rigtig dejligt at komme tidligt op og ud af døren, så man fik meget mere ud af dagen. Billedet er taget fra en af vores morgener, hvor vi startede tidligt på legepladsen og lige nåede en cafétur på Unokaffebar inden jeg skulle videre på arbejde.

Min kæreste og jeg tog også lige en sidste frokost sammen alene på samme sted som billedet ovenfor. Vi har ikke rigtig haft alenetid sammen, mens han har været hjemme, fordi vi har prioriteret alt tid med hans familie, fordi det har vi også haft brug for.

For at bruge mere tid sammen, bare ham og jeg, har vi også bestilt en lille forlænget weekend til Bornholm. Vi skal vandre i den smukkeste natur på Bornholm. Vi var der for et år siden med mine forældre, hvor vi også vandrede fra by til by. Der er så smukt, så vi ville simpelthen afsted igen og vandre samme ture som sidste år. Jeg kan slet ikke vente. Vi har booket 4 overnatninger 4 forskellige steder.

Efter 2 uger med min kæreste og hans familie kom jeg hjem til en travl arbejdsuge. Jeg arbejdede 44 timer den uge. Jeg prøvede så vidt muligt at slappe af og lade op, når jeg så havde fri fra arbejde. Jeg tog blandt andet en badetur alene. Jeg er virkelig blevet glad for at bade. Det giver så dejlig en følelse bagefter, og det er aldrig noget man fortryder.

Jeg har købt små post it som jeg vil bruge til at hænge op på mit spejl på mit badeværelse, for at gøre mig selv opmærksom på nogen ting. Jeg er taler ofte ikke særlig pænt til mig selv, så jeg vil prøve at lære mig selv det ved at bruge post it. Nogengange er det også godt til bare lige at blive mindet om, at man er god nok og generelt bare positive ting om en selv. Det har jeg haft brug for på det sidste.

Som i ved er min kæreste udsendt i 6 måneder. Han har været afsted siden 3. maj og kun være hjemme en gang i 2 uger. Han kommer snart hjem igen i 2 uger. Da han rejste første gang oplevede jeg ikke savnet som jeg gjorde her anden gang han rejste. Jeg synes det bliver hårdere og hårdere jo længere man undvære hinanden, men jeg ved heldigvis at det har en ende. Så jeg tæller ned til han kommer helt hjem og ikke rejser igen. Jeg prøver at bruge tiden til at komme mere ind i mig selv og lære mig selv bedre at kende på flere punkter. Jeg prøver at lære mere om vores relation og parforhold. Jeg er ikke et sekund i tvivl om, at det her har været sundt for os, altså at undvære hinanden. Jeg har trængt til at savne og få et nyt syn på vores forhold. Man oplever savnet, man oplever man ikke kan undvære hinanden og man bliver bevidst om vigtigheden om forholdet.

En af dagene havde jeg handlet ind til en lækker pastaret

Efter en hård arbejdsuge tog jeg direkte videre i sommerhus med min egen familie I Vorupør. Vi booker hvert år i uge 30 en uge i sommerhus. Det er så rart at have fast den uge hver sommer. Jeg er bare blevet bevidst om, at jeg virkelig bare elsker at være i sommerhus og især i Vorupør. Jeg kender snart den by ud og ind, og jeg bliver aldrig træt af den. Dennne aften på billedet havde min mor, min brors kæreste og jeg stået for middagen. Kartoffelsalat, gulerødssalat og grillet kød. Så lækkert.

Vi havde ikke mange planer, mens vi var i sommerhus. Vi havde aftalt, at vi alle bare skulle have lov til at gøre lige hvad vi havde lyst til. Vi nød bare hinandens selskab, tog en masse dejlige badeture, spiste lækkert mad og tog nogen gode gåture <3333

De sidste to dage i sommerhus havde vi besluttet os for vi ikke ville lave mere mad, så vi ville bestille fra de gode steder de har i Vorupør. Om torsdagen fik vi pizza og den sidste aften fik vi burger fra et nyt burgersted, der er opstartet. Kan virkelig anbefale både deres burgere og pizzaer. Virkelig lækkert. Jeg havde bestilt en halloumiburger, for at undgå kødet. Jeg prøver at skære kød fra, når der er andre gode alternativer. Jeg elsker halloumi, så derfor er det her en sikker vinder for mig. Det vil jeg gøre igen fremover, når jeg selv laver burger.

Vi udnyttede selvfølgelig også de lokale fiskebutikker og spiste faktisk fisk hver dag enten til aften eller frokost.

Smukke og dejlige Vorupør <3333

Solnedgangen den sidste aften. Så smuk!

Nu skal jeg snart på ferie igen. Først en tur ud at sejle med min veninde og hendes familie og så rejser jeg en tur til Bornholm med min kæreste. Jeg glæder mig <3333

Det var alt for månedens optur i juli. Håber i har haft en ligeså dejlig måned som jeg <3333

Knus